Hep sevilen bir insanın ölümü duyulunca denir ya, “yine iyi biri gitti” diye. İşte bu isim de böyle biri. Ekmeği yenir, çorbası çayı içilir. Sevgi ve saygının fotoğrafıdır sanki. Kimseye zarar vermeyen, adeta karıncayı bile incitmeyen Nevzat Erdem, 30 Aralık 2020 Çarşamba günü  Ankara’da vefat ederek sonsuzluğa uzandı.

TTK Armutçuk Müessese’sinin Lavuar (Maden ocağından çıkan kömürün taştan ayrıştırılıp yıkandıktan sonra vagonlara yüklendiği tesis)  Başmühendisliği görevinden emekli olduktan sonra bir dönem CHP’nin Kdz. Ereğli ilçe Başkanlığı görevinde bulunan  ve CHP’den Gökçeler Belediye Başkan adayı da olan Nevzat Erdem  (75) bir süredir tedavi altında bulunuyordu.

3 kız çocuk babası ve 3 torun sahibi Nevzat Erdem’in cenazesi 2020’nin son günü Kdz. Ereğli Bozhane Camisinde kılınan ikindi namazının ardından toprağa verildi. Cenaze töreni, korana salgınına rağmen, yakınları, dostları ve CHP'lilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Bilindiği gibi; Nevzat Erdem, bir çok dernek ve vakıfa destek olup yardımlarda bulunan ve bir çok sosyal sorumluluk projelerindenden de ödülleri olan Rana Erdem'in de babasıdır. 

ÖNDER GAZETESİ AİLESİ olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi dost ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Nevzat Erdem Fikri Cinokur, Eyüp Bektaş ve Turhan Oral ile birlikte görülüyor.