Almanya Ormanlılılar Derneği yöneticileri, AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Dernek Başkanı Abdullah Akay, Yönetim Kurulu Üyeleri ve aynı zamanda Derneğin Ormanlı Temsilcisi de olan Ormanlı Belde Başkanı Varol Aksoy ile birlikte; İlçe Başkanı Saffet Bozkurt’u ziyaret eden yöneticiler, güncel konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Dernek faaliyetlerinden de söz eden Akay, Ormanlılılar olarak Almanya’da birlik ve beraberlik içerisinde güzel bir oluşum içerisinde olduklarını ifade ederek; Ormanlı’da Aksoy’un aracılığıyla gıda ve eğitim seti gibi yardımlarla başladıkları çalışmalarını, yardım çeşitlerini arttırarak civar köylerde de sürdürdüklerini söyledi. Akay, yardımlarını daha çeşitlendirerek daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozkurt da konuklarına, "hoşgeldiniz" diyerek başladığı konuşmasında, Almanya Ormanlılılar Derneği Yöneticilerini AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatı’nda ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.

6 Eylül 2020 tarihinde göreve geldiğini anımsatan Bozkurt, “Kongremizde de söylediğim gibi hiçbir zaman ‘ben’ demeyeceğiz, ‘biz’ diyeceğiz. Bizim için Teşkilat mensuplarımızın fikirleri ne kadar önemliyse, başka partilere gönül vermiş vatandaşlarımızın da fikirleri o kadar değerlidir. Bizler, ilçe halkımıza hizmetin en iyisini sunmak ve vatandaşlarımızı mutlu etmek durumundayız. Bu noktada Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, partimizin misyon ve vizyonlarına uygun olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Durmak yok, yola devam. İnşallah önümüzdeki süreçte sizlerle de ortak paydada buluşacağımız projelerde birlikte çalışmayı arzu ederiz” dedi.