Kdz. Ereğli’de  Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, yetkili bulundukları Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan üyeleri ile iftarda bir araya geldi.

Yılmaz, dün (19 Nisan) beraberinde Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa ve Endüstri İlişkileri Müdürü Karam Çelebi ve Türk metal Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Erdemir Sevkiyat Yemekhanesinde şirket çalışanları ile bir araya geldi.

Yılmaz ve beraberindekiler, Koronavirüs (Covid-19) salgınına tüm tedbirlerin alındığı yemekhanede, işçilerle birlikte sıraya girerek yemeğini aldı.

Özel sıralanmış 2 kişilik masalarda oturan Yılmaz ve beraberindekiler, Akşam izanının okunması ile birlikte oruçlarını açtılar.

Yılmaz, ve beraberindekiler, iftarın ardından Erdemir Ambarlama ve Sevkiyat Müdürlüğü İş Dağıtım Salonunda verilen molada üyelerle birlikte çay içtiler. Daha sonra ise şube yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Erdemir Hammadde Manipülasyon Bakım Ünitesine geçen Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, burada da çay içerek üyeleriyle kısa süreli sohbet etti.