"4 Kilometre Gülüç'de su hattını yeniliyoruz. Kanserojen maddeler içeren borularla Gülüç halkına su içiriyorlardı. Belediyemizin kapısı herkese açık. Siyasi çizgim bellidir, ben koltuk sevdalısı değilim. Koltuk sevdalısı olanlar düşünsün"

 

"Beni Türk Metal Sendikası'nın açacağı petrol ile yadırgıyorlar. Gülüç'e fabrika açacak olan, herhangi bir iş konusunda yatırım yapacak herkesi bekliyoruz. İmara uygun yasalara uygun herşeye onay veririm. Belediye olarak her türlü desteği sağlarız. 12 Bin metre kare taş ihalesine çıktık, 2.5 kilometre asfalt yapıyoruz. Bunlar gökten zembille inmedi herhalde, bir sihirbaz gelip de bunu eline alıp yapmadı"

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, görev süresinin 2 yıllık bölümünde belediye bünyesine kazandırılan 14'ü hibe 1'i belediye bütçesinden alınan araçların tanıtımını için düzenlenen törende yaptığı konuşmasında, önemli açıklamalarda bulundu.

Gülüç Belediyesi Düğün Salonu önünde düzenlenen ve çok sayıda davetlinin katıldığı program kesilen kurban ve yapılan dua ile başladı. Belediye Başkanı Demirtaş, kendisine yönelik eleştirilere tepki gösterdi, belediye kapısının herkese açık olduğuna vurgu yaptı.

 

HİBE YOLU İLE ALINDI

"Laf değil hizmet üretiyoruz" diyen Başkan Demirtaş'ın açıklamaları şu şekilde: "30 Mart 2014 seçilerinden sonra 2 yılda belediyemize kazandırdığımız tüm araçlar hibe yolu ile alınmıştır. Resmi kurumlarımıza ve işadamlarımızdan hibe yolu ile alınan bu araçlar nedeniyle belediye ve Gülüç halkı olarak kendilerine teşekkür ediyoruz. Gülüç için iyi bir kazanımdı.

ŞUAN SIKINTI YOK

Garajımızda araç parkurumuz çok zayıftı. Bunun yanında kar küreme aparatımız, kırıcı, büyük boruların kaynak makineleri de var. 2 Yıl içerisinde bu hizmetleri kazandırdığımız için meclis üyelerimiz ile birlikte gururluyuz. Gülüç halkına bu araçlarla hizmet edeceğiz. Araç parkuru zayıf olursa hizmette de sıkıntı yaşıyorsunuz. Şuan hiçbir sıkıntı yok.

 

"LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ"

Biz kahve köşelerinde laf değil biz hizmet üretiyoruz. Biz buraya hizmet için geldik. Biz Gülüç halkına 'nasıl yeni yaşam alanları, nasıl hizmet ederiz, nasıl Gülüç'ü iyi hale getirebiliriz' biz bunun peşindeyiz. Bizim işimiz hizmet, hizmet için geldik. Bir belde başkanı da gereksiz açıklamalarda bulunuyor. Biz teşekkür etmesini bilmiyormuşuz. Biz teşekkür etmesini biliriz. Bu araçları bize kazandıran herkese şükranlarımızı sunuyoruz.


"CANDAN'A TEŞEKKÜR ETTİM DİYE KENDİ PARTİMDEN TENKİT YEDİM"

Daha önceki dönemlerde su depolarımızı yardımlarını esirgemeyen o dönemki milletvekilimiz Ercan Candan'a teşekkür etmiştik. Basın olarak da haberleri yapılmıştı, hatta kendi partimden de tenkit yemiştim, neden teşekkür ettin diye. Kime teşekkür etmişiz, etmemişiz bilecekler.

 

"BİZ Mİ GÖRMEDİK?"

Gülüç'de alt yapı hizmetlerinin daha önceki dönemlerde yapıldığını söylüyor özellikle isim veriyorum AK Parti Meclis Üyesi Baki Çakır, evinin önünde herkes kanalizasyon tıkalı diye geliyor, madem yaptınız da biz mi görmedik.

 

"YADIRGIYORUM, TAVSİYE ETMİYORUM"

4 Kilometre Gülüç'de su hattını yeniliyoruz. Kanserojen maddeler içeren borularla Gülüç halkına su içiriyorlardı. Böyle gereksiz açıklamalara seviyesiz açıklamaları yadırgıyorum, tavsiye etmiyorum. Belediyemizin kapısı herkese açık. Siyasi çizgim bellidir, ben koltuk sevdalısı değilim. Koltuk sevdalısı olanlar düşünsün. Gelsinler birlikte Gülüç'e hizmet edebiliyorsak birlikte yapalım. Bundan gurur duyarız hoşumuza gider.

AÇILACAK PETROL İLE YADIRGIYORLAR

Gülüç'e iğne veren her işadamına her türlü siyasi görüşü kim olursa olsun teşekkür ederim. Beni Türk Metal Sendikası'nın açacağı petrol ile yadırgıyorlar. Basının huzurunda konuşuyorum, Gülüç'e fabrika açacak olan, tekstil, herhangi bir iş konusunda yatırım yapacak herkesi bekliyoruz, kapımız herkese açık. İmara uygun yasalara uygun herşeye onay veririm. Bundan gocunmuyoruz, gocunanlar üzerine alınanlar düşünsün. Gülüç halkı bizim yaptığımız hizmetleri takdir ediyor. Biz ekibimiz ile birlikte hizmet üretiyoruz. Farklı düşünenler var ise seçim yenilgisini hazmedemeyenler var ise onlara da yapacak birşeyimiz yok. 8 Bin 100 kişinin belediye başkanıyız. Onlar da bizim kardeşimiz, kapılarımız açık gelecekler hep beraber Gülüç'ü nasıl canlandırabiliriz bize yardımcı olabiliyorlarsa biz onlara da teşekkür etmesini biliriz.

GÖKTEN ZEMBİLLE İNMEDİ

12 Bin metre kare taş ihalesine çıktık, 2.5 kilometre asfalt yapıyoruz. Bunlar gökten zembille inmedi herhalde, bir sihirbaz gelip de bunu eline alıp yapmadı. Yapılan hizmeti yadırgıyorlarsa o zaman ben onlardan şüphe ederim. Yaptığımız hizmetlerden de hiçbir zaman zoruma gitmiyor, onur duyuyorum hizmet ettiğim için. Gülüç halkı da bu takdiri bize gösteriyor"

Törenin ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)