AK Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt, Ramazan bayramında şehit ailelerini ve Ereğli Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret etti, düzenlenen kan bağış kampanyasına katıldı. Ziyaretlere ilişkin açıklamalar şu şekilde:

ŞEHİT KOMANDO ER İLHAN AYDEMİR'İN AİLESİ

"İlçe Başkanımız Saffet Bozkurt, eşi Nurhayat Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyemiz İbrahim Sezer, Kadın Kolları Başkanımız Fadime Doğru ile birlikte; Şehit Jandarma Komando Er İlhan Aydemir’in Gülüç beldesinde ikamet eden ailesini ziyaret etti. Şehidimizin annesi Cemile Aydemir ile aile bireylerinin Mübarek Ramazan Bayramı'nı kutlayan Sn. Bozkurt ve beraberindeki yöneticilerimiz, Şehit ailemiz ile bir süre hasbihal etti. Ziyaretin ardından kısa bir açıklama yapan Bozkurt "Şehit aileleri, bize Şehitlerimizin emanetleridir. Onları her fırsatta ziyaret edip, sahip çıkacağız" dedi.

ŞEHİT JANDARMA KOMANDO ÇAVUŞ NOYAN AYDIN'IN AİLESİ

İlçe Başkanımız Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; 2011 yılının Temmuz ayında Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan Jandarma Komando Çavuş Noyan Aydın'ın Dedeler Köyü'nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek, Şehidimizin annesi Ayşe Aydın ile aile bireylerin Ramazan Bayramı'nı kutladı. Şehidimizin aziz hatırasının her zaman yaşatılacağını belirten Bozkurt, Şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.  Şehidimizin ailesi de ziyaretlerinden dolayı yöneticilerimize teşekkür etti.

KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

İlçe Başkanımız Saffet Bozkurt, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte; Dedeler, Danişmentli ve Yunuslu Köylerimizin Muhtarlarının Kızılay ile işbirliği içerisinde düzenledikleri Kan Bağışı Kampanyasına katılarak kan verdiler. Muhtarları, duyarlılıklarından dolayı tebrik eden Bozkurt, kan veren gönüllüler ile Kızılay görevlilerine de teşekkür etti.

HASTANE ZİYARETİ

Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadın Kolları Başkanımız Fatma Doğru ve Gençlik Kolları Başkanımız Tunay Berber ile birlikte; "12 Mayıs Hemşireler Günü" nedeniyle Devlet Hastanesi'ni ziyaret ettik. İlk olarak Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Vildan Türkeli ile makamında bir süre görüşerek Sn. Türkeli'nin Ramazan Bayramı'nı kutladık. Pandemi sürecine ilişkin bilgi aldık. Başhekim Türkeli nezaretinde görevi başında olan Hemşireler ve diğer personelin "Hemşireler Günü" ile Ramazan Bayramı'nı kutladık. Personele "Hayırlı Bayramlar" dileyerek pandemi sürecinde gösterdikleri fedakarlık ve özveriden dolayı sağlık çalışanlarına bir kez daha teşekkür ettik.