Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz'ı ziyaret etti.

Çorumluoğlu, ziyaretinde, göreve atanması dolayısıyla Başkan Yılmaz ve yönetiminde görev alanları kutladı, başarı dileğinde bulundu. Yılmaz da, Kaymakam Çorumluoğlu’nun ziyaretinden memnunluk duyduğunu dile getirerek, teşekkür etti.

İlçe gündemine ilişkin çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Yılmaz, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul kavlak adına Kaymakam Çorumluoğlu’na, üzerinde Türk Bayrağı’nı simgeleyen altından ay yıldız bulunan yaka iğnesi hediye etti.

İŞÇİLERLE İFTARA DEVAM

Diğer yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz iftarlarını yetkili oldukları iş yerlerindeki üyeleri ile açmayı sürdürüyor. Yılmaz, beraberinde bazı yönetim kurulu üyeleri ve Erdemir Çelik Servis Merkezinde (Ersem) yönetici Ergin Darıcı ile birlikte gittiği Ersem’de sıraya girerek aldığı tabldot yemeğini işçilerle birlikte yedi. Ardından ise üyeleri ile birlikte çay içerek sohbette bulundu. Yılmaz, bir gün sonra ise şube yöneticileri, Baştemsilci, iş yeri temsilcileri ve Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Endüstriyel ilişkiler müdürü ile birlikte Erdemir’deki Raşit Girginkaya Yemekhanesinde iftar yaptı. Buradaki iftarın ardından da Erdemir Sinter İşletme Başmühendisliğinde, Sinter Bakım Başmühendisliği personelleri ile bir araya gelerek çay içti, iş yerleri ile ilgili sohbetlerde bulundu.