"Ormanda bir mahkeme" adlı çocuk tiyatro oyunu pazar günü Erdemir Kültür Merkezinde izleyicileri ile buluştu. Salonun tıklım tıklım dolduğu ara bölümlere dahi sandalye konulduğu tiyatro gösterisi beğeni topladı.

Tiyatro Sorumlusu Ayhan Yavuz, Kent Konseyi ve belediyenin verdiği desteğe teşekkür etti.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da sanat ve sanatçıya her zaman değer vermeye çalıştıklarını bu doğrultuda da ilçede gerçekleştirilecek sosyal etkinlikleri belediye olarak desteklediklerini hatırlattı.

Salonun tıklım tıklım dolmasından duyduğu memnuniyeti de ifade eden Belediye Başkanı Uysal, "İnanın çok keyif aldım. En çokta çocuk oyuncularımızın rol almasına sevindim. Hepsi kusursuz bir oyun sergiledi. Hepsinden önemlisi ise ailelerin de salonu tıklım tıklım doldurmasıydı. Birçoğu ayakta kaldı. Demek ki büyük bir salona ihtiyacımız var. Ereğli halkı tiyatroya sahip çıktı. Buda beni çok mutlu etti. Oyunun hazırlanmasında, sunulmasında ve izleyici ile buluşmasına kadar tüm emek verenleri kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Oyun sonrası Başkan Uysal, oyuncular ve tiyatro yöneticileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tiyatronun oyuncuları ise şu şekilde: Mehmet Cahit İşper, Sümeyye Budak, Ekin Bektaş, Tuanna Şahin, Halime Çetin, Şeval Topal, Ayşenaz Keleş, Tamer Özsoy, Tuba Sarı, Şule Berber, Mehmet Taysı, Zeynep Müftüoğlu, Rümeysa Şahin, İbrahim Kayacan.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)