Türkiye Sualtı Sporları Federasyon Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve (Türkiye Su Altı Sporları Federasyonu (TSSF Kocaeli) İl Temsilcisi Celal Kavaz’ın AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’i ziyaret ettiği bildirildi. Şahin Ereğli’de su sporu tesisleri yapacaklarını ve düzenleyecekleri ulusal ve uluslararası organizasyonlarla hem gençlerin hem de esnafın yüzünü güldüreceklerini söyledi.

Konuyla ilgili gönderilen yazılı açıklama aynen şöyle:

Türkiye Sualtı Sporları Federasyon Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen ve TSSF Kocaeli İl Temsilcisi Celal Kavaz AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak tebrik etti. Şahin’in projelerinden biri olan su sporları hakkında konuşan Özen,  su sporları konusunda her türlü desteği Kdz. Ereğli’ye vermeye hazır olduklarını ve su sporlarının ekonomik ve uluslararası anlamda Ereğli’ye katkı sağlayacağını belirtti.

 Özen şu şekilde konuştu: “Bizler, Kdz. Ereğli belediye başkanı olarak sizi görmek istiyoruz. Bu konuda da Ereğli halkının da sizleri destekleyeceğine inanıyoruz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz açıklamalarda her kesimi memnun edecek söylemlerde bulunduğunu okuduk, öğrendik. Bizler de Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu olarak projelerinizde desteklerde bulunacağız. Bu projeler Ereğli’nin gençlerinin ufkunu açacak, esnafımıza katkı sağlayacak, yeni iş alanları oluşturacak projeler. Bizlerde gerek havuz alanlarının doğru yapımı, gerek su altı sporları gerekse Uluslararası yarışmaları şehrimize getirerek sizlere destek vereceğiz. Şimdiden hayırlı olsun.”

AK Parti Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı Erol Şahin’de Ereğli’de su sporlarının gelişmesi için tesis anlamında önemli yatırımlar yapacaklarını söyledi. Şahin konuşmasında, “Kdz. Ereğli’de gençlerimizin su sporlarına ilgisini arttırmak için belediye olarak her türlü çalışma içerisinde olacağız. Bu konuda sizlerle istişarelerimizin devamı olacaktır. Biz her zaman gençlerimizin yanında olacağız. Yüzme havuzu projemiz ile gençleri hem de Kdz. Ereğli halkının sosyal faaliyetlerde bulunması içinde her zaman destek vereceğiz. Sizlerin de bu konuda desteği görmek beni çok mutlu etti” ifadelerine yer verdi.