Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ)
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nden gönderilen yazılı açıklamada, “Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü Arasında “Mesleki Eğitim Uygulamaları İşbirliği Protokolü”nün İmzalandığı bilgisi şöyle bildirildi:

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde öğrenim gören öğrencilerin mesleki bilgi, beceri, tutum ve davranışlarını geliştirmek ve iş yaşamına uyumlarını kolaylaştırmak için uygulamalı derslerin yıl içi uygulamaları ile yaz stajlarını kapsayan mesleki uygulamalarını Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda yapabilmelerini sağlamak amacıyla BEÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü arasında Mesleki Eğitim Uygulamaları İşbirliği Protokolü imzalandı.

Mesleki Eğitim Uygulamaları İşbirliği Protokolü ile ilgili olarak açıklama yapan Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevim Çelik, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü ile bugüne kadar karşılıklı memnuniyet içerisinde devam etmekte olan çalışmalarının imzalanan bu protokol ile daha da güçleneceğini ifade etti. Dekan Çelik, “Mesleki Eğitim Uygulamaları İşbirliği Protokolü ile öğrencilerimizin eğitim öğretim faaliyetlerinde güçlü ve önemli dış paydaşımız olarak desteklerini esirgemeyen Zonguldak İl Sağlık Müdürümüz Sayın Uzm. Dr. Ertuğrul Güner’e, Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı hastanelerde çalışan tüm sağlık personellerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.