CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş'ı kabul etti.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada CHP'li Demirtaş, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile Türkiye'deki siyasi gelişmeler ve Zonguldak gündeminin yanı sıra, 31 Mart yerel seçimleri ile tekrarlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunduk.

"TARİHE GEÇMİŞLERDİR"

Belediyeleri kazanan bütün arkadaşlarımız çalışmaları ile elbette üstün başarı göstererek tarihe geçmişlerdir. Ancak Türkiye genelinde özellikle büyük şehirlerde kazandığımız başarıların ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde kazandığımız ikinci önemli başarının, birinci derecede mimarı Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı adaylarımızın belirlenmesinde ve Türkiye’de tam demokrasiye inanan partilerin ve seçmenlerinin bir araya getirilerek, sandık ittifakının sağlanmasında çok büyük bir siyasi liderlik yapmıştır ve sonucunda bu başarı ortaya çıkmıştır. 31 Mart süreci ile artık Türkiye’de umut dolu yeni bir dönem başlamıştır. Bu nedenle kendisine bir kez daha teşekkürlerimi ilettim.

"7 İLKENİN UYGULANMASI"

Sayın Genel Başkanımız da, daha önce açıkladığı 7 yönetim ilkesi çerçevesinde CHP'nin kazandığı tüm belediyelerle yapılacak çalışmalara ilişkin görüşlerini aktardı. Bizler de milletvekili olarak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirlediği bu 7 ilkenin tüm CHP’li belediyelerde uygulanması için gereğini yapacağız" dedi.