Kdz.Ereğli Galatasaray (GS) Taraftarlar Derneği Yönetimi “Muhteşem ORGANİZASYON” başlıklı açıklamasında iki ayrı etkinliği bildirdi. Anadolu Otel’de gerçekleştirilecek şampiyonluk balosu ile ilgili hazırlıkların tamamlandığını açıklayan dernek yönetimi, ayrıca süper kupa finalinin de amfi tiyatroda birlikte izleneceğini vurguladı.

Dernek yönetiminin gönderdiği yazılı açıklama şöyle:

“NEREDE KALMIŞTIK” sloganıyla başlayan serüven, 21.Şampiyonluk balosuyla taçlanıyor.

 Kdz.Ereğli Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak ; taraftarlarımıza muhteşem çoşkuyu yaşatmak İçin 9 Ağustos günü buluşuyoruz. 

Müthiş PERFORMANSLAR

09 Ağustos günü 19.05 ‘te başlayacak balomuzu , Galatasaray Spor muhabirliği yapan , dibine kadar taraftar ünlü oyuncu ve sunucu Yalçın DÜMER ‘in sunacağı geceye , DJ Suat ATEŞDAĞLI ‘nın performansı ve sanatçı ÇELiK konseri damga vuracak...

3 KUPA ve GSTV 

GSTV ‘den yayınlanacak gecemiz, 2017-2018 İlhan CAVCAV Süper lig Kupası (21. Şampiyonluk Kupamız) , Bayan basketbol ve Engelsiz Aslanların elde ettiği kupalarımız taraftarımızla buluşacak. Ayrıca 05 Ağustos günü oynanacak Süper Kupanın da kazanılması durumunda kupalarımız 4’lenecek..

BAŞKANIMIZ ve YÖNETİM KURULUMUZ 

Galatasaray Spor Kulübü Başkanımız Sn. Mustafa CENGİZ ‘in aksilik yaşanmaması durumunda yönetim Kurulu ile katılarak balomuza dahil olacaklar.

 Her şey TARAFTARLARIMIZ için 

21.Şampiyonluk balomuzu damga vuracak isimlerin yanı sıra , görsel etkinlik ve ışık şovları ile süsleyerek muazzam bir gece yaşatacağız. 

 Bilet satış ve Rezervasyon 

09 Ağustos günü Ereğli Büyük Anadolu  otelde 19.05 te buluşuyoruz.  

SÜPER KUPA FİNALİ Dev Ekranda  

2018-2019 Sezonu başlangıcında Kupa morali ile girerek rakiplerine üstünlük kurmak isteyecek İmparator Fatih TERİM ve talebeleri AKHİSAR Spor ile Süper Kupa finalinde karşılaşıyor. Kdz.Ereğli Belediyesinin sahil bandında bulunan amfi tiyatroda taraftarlarımızla bir araya gelerek, yan yana omuz omuza sarı-kırmızı renklerle donatarak dev ekranda maç keyfini yaşayacağız. Formanla , atkınla amfi tiyatroda buluşuyoruz. 21.Şampiyonluk balomuz İçin bilet satışlarımız ve rezervasyonlarımız son hızla devam ediyor. Balomuza ilişkin bilet satışımız , amfi tiyatroda stant kurularak siz taraftarlarımıza ulaşım konusunda hizmet sunacaktır..