27 yıldır toprak odaklı çalışmalarının yanı sıra başta çocuklar olmak üzere toplumun tüm kesimlerine doğa eğitimleri veren TEMA Vakfı, “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında ünlü sanatçıları bir araya getirdi.. Sezen Aksu’nun destekleriyle 28 Nisan Pazar akşamı saat 22.00’de gerçekleşen özel yayın NTV’den canlı yayınlanarak tüm şarkılar 'çocuklar' ve 'doğa' için söylendi.

Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının TEMA Vakfı yararına sahneye çıktığı çocukların doğa eğitimi için Sezen Aksu şarkıları söylendi..”Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında; Ayça Ayşin Turan, Burak Sevinç, Can Yaman, Demet Özdemir, Dilan Çiçek Deniz, Emre Karayel, Funda Arar, Kıvanç Kasabalı, Mert Fırat, Pınar Deniz, Sedef Avcı, Serhat Kılıç, Yağmur Tanrısevsin mesajları ve şarkıları ile sahne aldılar. Gecenin müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker’in yapacağı yayında, ENBE Orkestrası da sanatçılara performanslarında eşlik etti.

Bugüne kadar 3 milyondan fazla çocuğa doğa eğitimleriyle ulaşan TEMA Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan iş birliği kapsamında her yıl okul öncesinden lise eğitimine kadar her yaştan yüz binden fazla çocuğun katılımıyla ücretsiz doğa eğitimleri gerçekleştiriyor. Yayın öncesi ve sırasında gerçekleştirilecek kampanyayla 60 bin çocuğun daha TEMA Vakfı’nın doğa eğitimlerinden faydalanması için bağış çağrısı yapıldı. TEMA Vakfı’nın 3464 SMS hattına gelecek bağışlarla doğa eğitimleri için kaynak sağlanmakta.

Ülkemizin ünlü sanatçıları ve tüm halkımızın yoğun ilgisiyle Vakfımız 60.000 çocuğun doğa eğitimine destek sağlandı.

Böylesine güven kazanmış bir sivil toplum kuruluşunun gönüllü çalışanlarından biri olmak gerçekten gurur verici..

Biz de bu çerçevede kentimizde ciddi anlamda hatta ve hatta görevli kavramını bile aşan gönüllülük ilkesinde eğitimlerimize kreşler ve Eğitim Fakültemiz dahil devam etmekteyiz..

Çünkü biz;

Umut Yeşertiyoruz!