Karadeniz Ereğli'de artan araç sayısı, bazı sürücülerin duyarsızlığı, gelişi güzel parklar trafik akışında ciddi sorunlara neden oluyor. Özellikle sabah saatlerinde pek çok bölgede yaşanan trafik yoğunluğu zaman zaman sürücüler arasında tartışmalara neden oluyor.
Önder Gazetesi'ne gönderilen fotoğraflar 23 Eylül 2025 Salı günü çekildi. Karadeniz Ereğli Adliyesi'nin de bulunduğu Süleymanlar Mahallesi'ndeki Kadri Yılmaz Lisesi karşısına çok sayıda tır parklanma yaptı. Vatandaşlar duruma tepki göstererek çözüm aradı.
Vatandaşların tepkisi şu şekilde:
"Allah aşkına Kadri Yılmaz lisesinin karşısındaki ana yol sağlı sollu tır parkına çevrildi. Hiç düşünmüyorlar mı karşıda okul var buradan insanlar geliş gidiş yapacak o güzergah okullar bölgesi, bu kadar sorumsuzluk ve duyarsızlık olur mu?"
İHBAR YAĞDI
Öte yandan vatandaşlar emniyete hatalı parklara ilişkin ihbar yağdırdı. Polis ekipleri Karadeniz Ereğli Limanı'ndan sevkiyat için gelen tırların gemide yaşanan bir sorun nedeniyle bu bölgede parklanmaya gidildiğini tespit etti.
#karadenizereğli #trafik #parkyeri #öndergazetesi #polisekipleri