Oysa Bir Mucizeydi Kadın…
Maviyi ver Gökkuşağı yapar…
Yeşili ver Orman yapar…
Sevgini ver Yuva Yapar…
Saygını ver Dünyayı değiştirir Oysa Kadın…

Kadının özgürlüğü,bağımsızlığı ,hemcinsine olan inanç ve kararlığı kendi kişiliğinden gelmeli ve Kadın kendini eğitmeyi geliştirmeyi bilmelidir.Bedeninin sahibinin kendisi olduğunun farkında olmalı ve bedeni üzerinde sadece kendisinin hakimiyeti olabileceğini anlamalıdır.
Geldiğimiz bu yüzyılda dahi Kadın’ın İnsan değil bir materyal olarak görülmekte.Kadın  cinsel bir obje,evde ki hizmetli gibi.
Bedeninden bir dünya yaratan Kadın’ın kutsallığını özümseyememiş Kadın’ı basit bir eşya gibi gören anlayışlar hastalıklı beyinler değil midir?
Mecliste Kadın sayısı daha fazla olsa idi tüm bu kavgalar,yolsuzluklar,savaşlar,nezaketsizlik,kabalık bu kadar hakim olabilir miydi ülkemizde.
Doğduğu andan itibaren cinsel obje muamelesi yapılan Kız çocuklarımız Kadınlarımız dünyamızın kutsalları değil midir?
Bir Çocuğun bir Kadının hakkını savunmaya çalışması neden bu kadar zor ve adaletsizdir.
Kadınlara şiddet uygulayan erkekler sizlerin dünyada olabilmenizin sebebi değil midir Kadın?
Kadına şiddetin,K adın cinayetlerinin, Kadın ve Çocuk istismarlarının bunca arttığı ülkemizde eğitimi de sorgulamak gerekir.
Toplumsal ahlak eğitimi önce aile içinde başladığı gibi çevresel ve okul eğitimi de kişiler üzerinde oldukça önemli rol oynamaktadır. Ülkemizde gelinen noktada Kadın her alanda sözlü yada fiziksel şiddete maruz kalmaktadır.

Gece gece Kadının dışarıda ne işi var derken belki de o Kadın evinde ki şiddetten kaçıyor belki de işinden o saatte dönüyor belki de hava alması gerekiyor.
Sokakların cinsiyeti var mıdır?
Yönetenlerin,eğitimcilerin hatta ve hatta Camide ki imamların Kadının önce insan olduğunu anlatması Kadına materyal ve cinsel obje değil İNSAN olarak yaklaşmaları-davranmaları toplumdaki Kadın algısını olumlu yönde etkileyecektir.

Kadın İnsandır…

Kadın dünyanın varoluşunda en önemli Mücizedir.
 “BİR TOPLUM,CİNSLERDEN YALNIZ BİRİNİN YÜZYILIMIZIN GEREKTİRDİKLERİNİ ELDE ETMESİYLE YETİNİRSE,O TOPLUM YARI YARIYA ZAYIFLAMIŞ OLUR.BİZİM TOPLUMUMUZUN UĞRADIĞI BAŞARISIZLIKLARIN SEBEBİ ,KADINLARIMIZA KARŞI İHMAL VE KUSURDUR.”M.KEMAL ATATÜRK