Bozhane'de vatandaşların ortak kullanım alanlarında gündüz ve gece alkol alınması tepkilere neden oldu.
Karadeniz Ereğli'de balık sezonu ile birlikte dışarıdan çok sayıda kamyoncu esnafı Bozhane bölgesinde bulunuyor. Gündüz ve gece saatlerinde Bozhane'de vatandaşların oturma alanlarında alkol alınmasını gören duyarlı vatandaşlar durumu zaman zaman polis ekiplerine bildiriyor. Ekipler kısa sürede bölgeye gelerek alkol alanları bölgeden uzaklaştırıyor.
Saadet Partisi'nden Karadeniz Ereğli Belediye Başkan adayı olan Musa Kumaş da sosyal paylaşım adresinden yaşananlara tepki gösterdi.
Kumaş, "Bozhane'de vatandaşın ortak kullanım alanı olan masa ve oturma bankları balık avlamak için ilçe dışından gelenler tarafından 15 günden beri meyhaneye döndürülmüş vaziyette. Sahipsiz kent Kdz.Ereğli." ifadelerine yer verdi.