3 Grupta toplam 12 takımın yarıştığı turnuvada , adliye ve ceza infaz kurumu personelleri ile avukatlar sahada ter dökerken rakip ağları havalandırmak için yoğun çaba sarf etti. Hafta sonunda turnuvanın ilk haftası bol gollü ve renkli karşılaşmalara ev sahipliği yaptı.

Mesai saatlerinde adliyeler ve ceza infaz kurumlarında çalışan personel ve avukatlar ile birlikte Hâkim ve Cumhuriyet Savcılarının yer aldığı takımlar final maçını kazanıp kupayı kaldırmayı amaçladığı turnuvanın birincisi geçen sene yapılmıştı. Geleneksel hale gelen futbol turnuvasının ilk haftasında oynanan 6 karşılaşma Trend Yol Süper Ligi karşılaşmalarını aratmayan görüntülere sahne oldu.

EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİNİN KALİTE YOLCULUĞU
EREĞLİ EĞİTİM FAKÜLTESİNİN KALİTE YOLCULUĞU
İçeriği Görüntüle

A grubunda Gökçebey Adliyesi, Alaplı Adliyesi, Çaycuma Adliyesi ve Zonguldak Adliyesi mücadele ederken B Grubunda Devrek Adliyesi, Zonguldak Merkez Avukatlar, Ereğli Avukatlar ve Zonguldak Cezaevispor yarışıyor. Oldukça çekişmeli ve renkli görüntülerin yer aldığı futbol turnuvasının C Grubunda ise Adaletspor, Karadeniz Ereğli Adliyesi, FC Korumalar ve Hatay Vefaspor şampiyonluk kupası için sahada ter döktü.

Fener sahasında yapılan açılış maçını Zonguldak Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim Alan, Zonguldak Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Birtan Şeker, Zonguldak Barosu Başkanı Türker Kapkaç, Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Hacı birlikte izlerken taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı.

6 maçta 29 gol

Turnuvanın ilk gününde Çaycuma Adliyesi ile Zonguldak Adliyesi karşılaşırken yeşil sahadan Zonguldakspor 7-0 gibi net bir skorla ayrıldı. Günün ikinci karşılaşmasında Kdz. Ereğli Avukatlar ile BeycumaCezaevisopr karşılaşması Kdz. Ereğli Avukatların 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Günün son karşılaşmasında ise FC Korumalar Hatay Vefaspor ile karşılaştı. Karşılaşma sonrası FC Korumalar sahadan rakibi Hatay Vefaspor’a 3-2 üstünlük sağlayarak ayrıldı.

Turnuvanın ikinci gününde ise Adaletspor ile Kdz. Ereğli Adliyesi karşılaşırken Kdz. Ereğli Adliyesi rakibi Adaletspor’u 3-1 yenerken galibiyetle 3 puanın sahibi oldu. Turnuvanın ikinci gününün ikinci karşılaşmasında Alaplı Adliyesi rakibi Gökçebey Adliyesini 6-1 gibi net bir skorla yenerek grupta favori ve iddialı olduğunu gösterdi Turnuvanın ilk haftasının son karşılaşmasında ise Devrek Adliyesi ise merkez Avukatları 3-1 yenerek gruptan çıkmak için altın değerinde 3 puanı hanesine yazdırdı.

Turnuva haftaya oynanacak 2 hafta müsabakalarıyla devam edecek.

Whatsapp Image 2025 04 28 At 09.55.23

Whatsapp Image 2025 04 28 At 09.55.22

Whatsapp Image 2025 04 28 At 09.55.22 (1)

Whatsapp Image 2025 04 28 At 09.55.22 (2)

Muhabir: Yaşar Uysal