Karadeniz Ereğli Ziraat Odası, üyelerine yönelik destek ve faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda oda tarafından yürütülen proje doğrultusunda çiftçilere hibeli kestane ve ıhlamur fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

Konuya ilişkin Karadeniz Ereğli Ziraat Odası’ndan yapılan açıklamada, proje kapsamında üreticilere kestane ve ıhlamur fidanlarının hibe yoluyla verildiği belirtilerek, “Kurumumuz tarafından yürütülen proje kapsamında, çiftçilerimize hibeli kestane ve ıhlamur fidanı dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Üreticilerimize hayırlı, bereketli ve bol kazançlı olmasını dileriz” ifadelerine yer verildi.

Giresun merkezli uyuşturucu operasyonunda 29 kişi tutuklandı
Giresun merkezli uyuşturucu operasyonunda 29 kişi tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Yetkililer, bu tür desteklerle hem üretimin artırılmasının hem de çiftçilerin ekonomik olarak güçlendirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Whatsapp Image 2026 01 07 At 16.41.41Whatsapp Image 2026 01 07 At 16.41.41 (1)

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş