Gülüç Belediyesi, belde merkezinde bulunan belediye meydanında yıpranan kilit parke taşlarını yenilemek için çalışma başlattı. Çalışmalar kapsamında meydana modern begonit taşlar döşenerek alanın daha estetik ve kullanışlı hale getirilmesi hedefleniyor.

KAZA, 6 KİŞİ YARALANDI
KAZA, 6 KİŞİ YARALANDI
İçeriği Görüntüle

Gülüç Belediyesi, belde merkezinin önemli ortak kullanım alanlarından biri olan belediye meydanında yenileme çalışmalarına başladı. Zamanla yıpranan ve kullanım nedeniyle bozulan kilit parke taşlarının yenilenmesi amacıyla başlatılan çalışmalarla meydanın daha düzenli ve modern bir görünüme kavuşturulması amaçlanıyor.

Gülüç Belediye Başkanı Sadık Recep Kara, meydanda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Çalışmalar kapsamında mevcut zemin yenilenirken, alana modern begonit taşlar döşenecek.

MEYDAN DAHA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Belediye tarafından yürütülen yenileme çalışmalarının, vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırması ve ortak kullanım alanlarının daha düzenli hale getirilmesi hedefleniyor. Belirlenen program doğrultusunda devam edecek çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte belediye meydanının daha estetik ve kullanışlı bir görünüme kavuşması bekleniyor.

VATANDAŞLARA UYARI

Gülüç Belediyesi, çalışmalar tamamlanıncaya kadar vatandaşların güvenlikleri açısından çalışma alanlarını kullanmamalarını ve mümkün olduğunca alternatif güzergâhları tercih etmelerini istedi.

Yenileme sürecinde yaşanabilecek geçici rahatsızlık ve aksaklıklar nedeniyle vatandaşların anlayışına teşekkür eden belediye yetkilileri, beldenin çehresini güzelleştirmek ve ortak yaşam alanlarını yenilemek amacıyla çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.

Muhabir: DERYA GÖKBULUT SAĞLAM