Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı görevine atanan Fatih Yılmaz, göreve başladıktan sonraki ilk ziyaretini Karadeniz Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği’ne gerçekleştirdi.
Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, ziyaretin sıcak ve samimi bir atmosferde geçtiği belirtilerek, “Hayata dair paylaşımların yapıldığı, tebessümlerin eksik olmadığı bu güzel buluşmada dayanışmanın ve gönül birliğinin önemi bir kez daha hissedildi. Engellerin değil, gönüllerin konuştuğu bu sıcak ortamda Kaymakamımız Fatih Yılmaz, her bireyin eşit şartlarda ve onurlu bir yaşam sürmesi gerektiğini vurgularken; devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti” denildi.
Kaymakam Yılmaz’ın engelli bireylerin sorunlarını dinlediği ve çözüm noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ilettiği kaydedildi.