SÜRESİZ NAFAKA MI OLUR?
SÜRESİZ NAFAKA MI OLUR?
İçeriği Görüntüle

AKSA Doğalgaz, altyapı geliştirme çalışmaları kapsamında abonelik işlemlerinin belirli tarihler arasında geçici olarak yapılamayacağını duyurdu.

AKSA Doğalgaz tarafından abonelere yönelik yapılan açıklamada, daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla sistemlerde altyapı geliştirme çalışmaları gerçekleştirileceği bildirildi.

Bu kapsamda, 30 Eylül 2026 Çarşamba günü saat 18.00 ile 5 Ekim 2026 Pazartesi günü saat 09.00 arasında sistemlerin abonelik işlemlerine kapalı olacağı belirtildi.

Gaz Arzında Kesinti Yaşanmayacak

Açıklamada, söz konusu çalışmalar süresince doğalgaz hizmetinde herhangi bir aksama yaşanmayacağı ve kesintisiz gaz arzının devam edeceği ifade edildi.

Fatura Son Ödeme Tarihleri Ertelendi

Abonelerin mağduriyet yaşamaması amacıyla fatura ödeme tarihleriyle ilgili de düzenleme yapıldı.

Buna göre, son ödeme tarihi 30 Eylül 2026 ile 5 Ekim 2026 tarihleri arasında olan tüketim faturalarının son ödeme tarihi 6 Ekim 2026 olarak güncellendi.

AKSA Doğalgaz, altyapı geliştirme çalışmaları süresince abonelerin gösterdiği anlayış için teşekkür etti.

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş