Kdz. Ereğli’de 2025-2026 eğitim öğretim yılının ikinci dönemine yönelik alınacak tedbirler, düzenlenen toplantıda değerlendirildi.
Kaymakam Fatih Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Belediye Başkanı Halil Posbıyık, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Emrah Dinar, ilgili kurum yetkilileri ile okul müdürleri katıldı.
Toplantıda, eğitim-öğretim sürecinde uygulanacak önlemler, okul güvenliği, öğrencilerin huzur ve güven içinde eğitimlerini sürdürebilmeleri için yapılacak çalışmalar ele alındı. Katılımcılar, ikinci dönemde karşılaşılabilecek durumlara ilişkin görüş alışverişinde bulunarak alınması gereken tedbirler konusunda değerlendirmelerde bulundu.
Yetkililer, eğitim ortamlarının güvenli ve sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yaptı.







