Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Türkiye'nin en güzel ilçeleri arasında yer aldığını duyurdu.

Posbıyık, şu mesajı paylaştı:

"Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye’nin en güzel ilçeleri arasına seçildik.. Şükranlarımı sunuyorum. 19 Kasım'da yaşadığımız tarihimizin en büyük afetinin ardından büyük zarar gördü kentimiz ancak; bu yaza kadar pırıl pırıl eskisinden daha güzel hale getireceğiz. Kuşkunuz olmasın."

NASIL BELİRLENDİ?

Görselde logosu yer alan, sosyal medya platformu @gzt (1.7 M takipçi) ve @mzt (330 B takipçi) hesapları bünyesinde yapılan bir görsel haber paylaşımı. Genelde belirli dönemlerde farklı kaynaklarda paylaşılan haberleri derleyerek görsel paylaşımlar hazırlıyor bu kurum. 

EMLAK DANIŞMANLARI SINAVA GİRDİ
EMLAK DANIŞMANLARI SINAVA GİRDİ
İçeriği Görüntüle

WhatsApp Image 2024-01-05 at 11.48.17

Editör: Derya Tetik