Karadeniz Ereğli Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu öğrencileri, Cumhuriyetin 102. yılı dolayısıyla Irak’ta görev yapan kahraman velileri Oğuz Kara için anlamlı bir sürpriz hazırladı.

“Vatan size minnettar!” temalı video çalışmasıyla öğrenciler, hem Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yaşattı hem de kahraman askerlerine duydukları sevgiyi yürekten dile getirdi.

Minik öğrenciler, ellerinde Türk bayraklarıyla “Vatan size minnettar!” sözlerini hep birlikte seslendirirken, video izleyenleri duygulandırdı. Videoyu Irak’tan izleyen Oğuz Kara ise duygularını gizleyemedi ve öğrencilere anlamlı hediyeler gönderdi.

Gönderilen hediyeler arasında Türk bayrakları, ay yıldızlı bileklikler ve armalar yer aldı. Hediyeleri teslim alan öğrenciler büyük sevinç yaşarken, Cumhuriyet coşkusu okulda doruğa ulaştı.

Okul Müdürü Tuncay Uzun, öğrencilerle birlikte hediyeleri teslim alarak şu ifadeleri kullandı:

“Vatan sevgisi uzaklık tanımaz. Çocuklarımız bu duyguyu yaşayarak öğreniyor. Irak’taki velimize minnettarız.”

Cumhuriyetin 102. yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan bu anlamlı etkinlik, Gülüç Vesile Dikmen İlkokulu’nda minnet, gurur ve Cumhuriyet sevinciyle taçlandı.

Bu topraklarda özgürce dalgalanan her bayrak, kahramanlarımızın bize emanetidir.

Whatsapp Image 2025 10 30 At 17.58.41

Irak Başlıksız 1

Çorum'da görme engelliler için sesli film gösterimi gerçekleştirildi
Çorum'da görme engelliler için sesli film gösterimi gerçekleştirildi
İçeriği Görüntüle

Irak1 Başlıksız 1

Irak2 Başlıksız 1

Muhabir: İlknur Turt