Erdemir Kültür Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Çil, Erdemir Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere gösterilen ilgiye teşekkür etti.
Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Erbaş, Erdemir yöneticileri, dernek yöneticileri, sivil toplum kuruluşu başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetlinin katıldığı programda konuşan Dernek Başkanı Savaş Çiloğlu, "Türküler, aynı duyguda buluşan insanların sesi, aynı yoldan yürüyen gönüllerin ortak hafızasıdır. Sevinci de hüznü de paylaşmayı bilen bu kadim ezgiler, bizi birbirimize yaklaştıran en sahici bağlardan biridir. Bu akşam dinleyeceğimiz eserler, yalnızca kulağımıza değil, doğrudan yüreğimize hitap edecek.
"GÖNÜLDAŞLIK KAVRAMI"
Bu anlamlı konserin ortaya çıkmasında emeği geçen tüm koro üyelerimize yürekten teşekkür ediyorum. Ayrıca konserimize katkı sunan Erdemir Güzel Sanatlar Lisesi'nin değerli öğretmenlerine ve geleceğin sanatçıları olan kıymetli öğrencilerine özel bir parantez açmak isterim. Gençlerimizin sanata olan ilgisi ve öğretmenlerimizin özverili rehberliği, kültürel sürekliliğimiz açısından son derece kıymetlidir. Bu iş birliği, gönüldaşlık kavramının en somut karşılıklarından biridir. İnanıyoruz ki sanat, paylaştıkça çoğalır; türküler ise söylendikçe bizi birbirimize daha da yakınlaştırır. Bu gece, aynı ezgide buluşmanın, aynı duyguda ortaklaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız." dedi.
Konser büyük beğeni kazandı.





#karadenizereğli #erdemirkültürsanat #savaşçil #erdemir #sanat #konser #türkhalkmüziğikorosu




