Kdz.Ereğli'de, sahil bandındaki gözlemecilerin bulunduğu alandan serinlemek için denize atlayan ve bir süre yüzdükten sonra dışarıya çıkamayınca boğulma tehlikesi yaşayan  köpeği yardımına vatandaşar koştu ve son anda denizden çıkardılar. 

Hava sıcaklığının artış gösterdiği Karadeniz Ereğlimizde sahil güzergahında bir köpek serinlemek için denize atladı.

Bir süre yüzen ve daha sonra denize atladığı yerden karaya çıkmak isteyen köpek  yaptığı bir kaç hamlenin ard arda başarısız kalması üzerine, mecburen yüzmeye devam etti. Köpeğin bu çaresizliğini gören vatandaşlardan Mehpare ve Orhan Koç ile Naile Bingöl hemen köpeğin denize atladığ noktaya koştular. Orhan Koç ile Naile Bingöl çaresiz köpeği tasmasından tutarak denizden çıkarırken, Mehpare Koç da, bu kurtarma olayına kayıt etti. 

İşin en ilginç olayı ise denizden çıkan köpeğin silkinişi oldu. Kurtarılan köpeğin tüylerindeki suyu atmak için çırpınması ile deniz suyu banyosu da yapan kurtarma ekibi, kahkahalara boğuldu. 

Kurtarma ekibindeki vatandaşlarımızdan Naile Bingöl, sahilde oturduğu sırada köpeğin serinlemek için kendisini denize bıraktığını belirterek, "Bizde ne olup gittiğini anlamadık. Bir süre yüzdü, sonra kıyıya çıkmak istedi ama başaramadı. Hemen yardımına koştuk ve tasmasından tutarak bulunduğumuz alana köpeği çıkarttık" dedi.