çiftçi
çiftçi haberleri
çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Ereğli Önder Gazetesi sitemizde
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...
- Karabük'te 60 dönümlük bahçesinde ata tohumuyla yetiştirdiği sebze ve meyveleri halk pazarı, manav ve marketlere satan Saffet Doğruyol, ürettiği...
- Bartın'da televizyonda izlediği girişimcilik programından etkilenerek mantar üretimine yönelen Cengiz Özdemir, katıldığı kursların ardından devlet desteğiyle kurduğu üretim tesisinde...
- Kentte çeltik ekim alanı 2 yılda 890 dekardan 1760 dekara, üretici sayısı 58'den 84'e, dekar başına 600-650 kilogram olan...