sıfır atık
sıfır atık haberleri
sıfır atık haberleri ve güncel sıfır atık gelişmeleri, sıfır atık ile ilgili tüm video, sıfır atık fotoğrafları ve sıfır atık haberleri Ereğli Önder Gazetesi sitemizde
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...
Pazar ve market poşetlerinden çantanın dışında, supla paspas ve bardak altları örüyor.
- Çocukken aile büyüklerinin eskiyen örgü kazağı yeniden düzenleyip paspasa çevirmesinden etkilenen Bircan Emektar, "yaşam tarzı" haline getirdiği geri dönüşüm...
- Denim kültürü küratörü Lamia Aylin Çetinkaya: - "En az 10 yıldır biriktirdiğim kumaşlar var. Bir yastıktan tutun, atık derilerden...
- Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Nurdan Gamze Turan: - "Kompostlaştırma ünitesi ile üniversite bünyesinde yemekhane,...
- Endüstri mühendisi İpek Tüysüzoğlu, meyve suyu üretiminden çıkan atık nar kabuklarını, derinin kullanıldığı birçok ürün için alternatif ham madde...
- Stajyer olarak girdiği Silivri'deki otel restoranında şef olma başarısı gösteren Buğra Özdemir: - "Türk mutfağı dediğimiz şey aslında sıfır...
- "Her alanda ekolojik dengeyi yeniden tesis edecek politikalar üretmeliyiz. Yapılacaklar listemizin en başında, döngüsel ekonomiyi bir an önce hayata...
- Rektör Prof. Dr. Mutlu Türkmen: - "6 ay içerisinde 6 tona yakın malzemeyi geri dönüşüme kazandırdık. Şu anda atıklarımızın...