Türkiye'de ikincisi Karadeniz Ereğli Kırmacı Mahallesi'ne yapılan Özel Eğitim Kampüsü'ne AK Parti MKYK Üyesi ve Zonguldak Milletvekili, İlçe Milli Eğitim Müdürü ile ziyarette bulundu, son duruma ilişkin bilgiler aldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden ziyarete ilişkin yapılan açıklama şu şekilde: "Kdz. Ereğli’de yapımı tamamlanma aşamasına gelen ve bölge için önemli bir eğitim yatırımı olan Özel Eğitim Kampüsü, AK Parti MKYK Üyesi ve Kültür Sanat Politikaları Başkan Yardımcısı Türk İslam Karakoç, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, İlçe Başkanı Mücahit Andiç ve Kdz. Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül tarafından ziyaret edildi. Ziyarette, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sedat Akdeniz, AK Parti Kadın Kolları temsilcileri de sürece eşlik etti.

Samsun'da izinsiz kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı
Samsun'da izinsiz kazı yapan 3 kişi suçüstü yakalandı
İçeriği Görüntüle

ÇOK YÖNLÜ DEĞERLENDİRME

2025-2026 Eğitim Öğretim Yılı’nda öğrenci kabulüne başlayacak olan kampüste yürütülen çalışmalar yerinde incelenmiş, fiziki altyapıdan eğitimsel donanımlara kadar çok yönlü değerlendirmelerde bulunulmuştur. Bu kapsamlı özel eğitim kampüsümüz, özel gereksinimli bireylerimizin topluma tam katılımlarını desteklemeyi, nitelikli ve bireyselleştirilmiş eğitim ortamları sunmayı, aileleriyle birlikte onları sosyal ve akademik açıdan güçlendirmeyi amaçlamaktadır. Özel eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirecek olan okulumuz, öğrencilerimize akademik, sosyal ve bireysel gelişim alanlarında güçlü bir gelecek inşa etme imkânı sunacaktır."

Whatsapp Image 2025 08 09 At 13.22.02Whatsapp Image 2025 08 09 At 13.21.58Whatsapp Image 2025 08 09 At 13.22.02 (1)

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş