Türkler Grup İder Mağazası Sahibi İsmail Türk, İder markasının Türkiye'de mobilya sektöründe yeni bir çığır açtığını ifade ederek, "Mobilyada Büyük Buluşma sloganıyla Türkiye genelinde yaygın mağaza zinciri oluşturan İder Mobilya, uygun fiyatı kaliteyle buluşturdu." dedi.

 

Türkiye genelinde 28 şube ile hizmet vererek, tüketiciye ulaşan İder markasını Zonguldak ve Ereğli’lilerle buluşturduklarını kaydeden İsmail Türk, markanın fiyat ve kalite konusunda herkesi şaşkına çeviren bir pazarlama politikasını başarıyla hayata taşıdığını aktardı.

 

İder Mobilya'nın, birbirinden farklı tasarım ve modellerle günceli yakalayan bir firma olarak, sektöre farklılık ve vizyon kattığını söyleyen İsmail Türk, çağdaş tasarım çizgilerinin kaliteyle buluştuğu markanın, zengin ürün yelpazesine sahip olduğunu, fiyat politikası ile müşteri tarafında yer alan mağazanın, müşterinin her türlü talebine değer verdiğini bildirdi.

 

Takımlarda adet seçeneğini, renk ve özel tasarım taleplerine kadar müşteri memnuniyetini esas aldıklarının altını çizen İsmail Türk, tüm ürünlerin 2 yıllık garanti kapsamında olduğunu, en küçük bir memnuniyetsizliğe dahi yer verilmemesi hedefiyle hizmet üretildiğini söyledi.

 

İnsanların mobilya satın almak konusundaki pahalılık korkusunun İder Mobilya ile son bulduğunu iddialı sözlerle ortaya koyan İsmail Türk, "Değerli Zonguldaklı müşterilerimiz, mağazamızı gezip gördüklerinde, ürünlerimizin kalitesine ve fiyatlarına kesinlikle hayran kalacaklardır. Üretim kalitesinin yanısıra, pazarlama konusunda da son derece şeffaf olan İder Markası, kataloglarında ve internet sitesinde tüm ürünlerini fiyatlandırmıştır. Açık bir fiyat politikası ile müşterilerinin karşısına çıkan İder Mobilya, sektörün tüm alışkanlıklarını alt üst ederek, tamamen müşteri odaklı bir anlayışın temsilcisi olmuştur." dedi.

 

Türkiye genelinde ciddi bir teveccühle karşılanan ve fiyat konusundaki iddiası ile sektöre damgasını vuran İder Markası'nı, Türkler Grup İder Mağazası olarak Batı Karadeniz’le buluşturmaktan mutluluk duyduklarını söyleyen İsmail Türk, "Tüm hemşehrilerimizi, 6 katlı mağazamızın teşhir salonlarında ağırlamak ve onlara İder Mobilya ürünlerini tanıtmaktan onur duyarız. Kaliteden ve müşteri memnuniyetinden asla ödün vermeksizin özenle imal edilen ürünlerimizin fiyatlarına inanamayacaklar. Artık servet ödeyerek mobilya alma dönemi sona erdi. Mobilyası eskimeyen insanlar bile, kalite ve fiyat karşısında evlerini yeni mobilyalarla donatmayı ve yuvalarına mutluluk katmayı tercih ediyor." diye konuştu.

 

İsmail Türk, "Mobilyada Büyük Buluşma" sloganının felsefesinde, kalitenin uygun fiyatla buluşup, vatandaşa ulaşmasının merkeze alındığını ifade ederek, tüm bölge halkını Kepez mevki prof. Muammer Aksoy cad. no:2 adresinde hizmet veren mağazalarına davet etti.

Editör: Haber Merkezi