10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte Alaplı Özel Kuzey Bakımevi sakinleri doyasıya eğlendi.

Özel Kuzey Bakımevi parkında gerçekleştirilen etkinliğe, kurum yöneticileri, personeli ve kurum sakinlerinin yanı sıra; Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve eşi, Alaplı İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İbrahim Guzgun, Alaplı İlçe Emniyet Müdürü Baki Acar, Alaplı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Uzman Psikolog Çağdaş Toraman ve kurum ekibi, Kdz.Ereğli İzmirlioğlu Huzurevi Müdür Yardımcısı Kemal Yılmaz, Sosyal Çalışmacı Selda Çiftçi, Alaplı CHP Kadın Kolları Başkanı Yaşare Kayık ve yöneticileri, Anadolu Engellileri Birleştirme Derneği Alaplı Şube Başkanı İsmail Korkut katılarak, kurum sakinlerinin bu özel ve anlamlı günlerindeki eğlencelerine ve mutluluklarına ortak oldular.

Tokat'ta iki minibüs çarpıştı, 11 kişi yaralandı
Tokat'ta iki minibüs çarpıştı, 11 kişi yaralandı
İçeriği Görüntüle

Kurum sakinlerinin eğlence ve oyunlarına eşlik eden Kaymakam Köksal, Belediye Başkanı Nuri Tekin ve davetliler, Engelliler Haftası'nı kutladılar.

Özelkuzey7Özelkuzey6Özelkuzey5Özelkuzey4Özelkuzey3Özelkuzey2ÖzelkuzeyÖzelkuzey1

Muhabir: Tuncay Tokay