Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda Halil Posbıyık başkanlığında toplanan Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi'nde, belediye 2027 mali yılı performans programı ile belediyenin 2027 mali yılı ve izleyen iki yıl gelir-gider bütçeleri ile finansmanın ekonomik sınıflandırılması bütçesi görüşüldü.

Sinevizyon eşliğinde performans programları meclis üyelerine aktarıldı.

TAŞINMA İŞLEMLERİ BAŞLADI
TAŞINMA İŞLEMLERİ BAŞLADI
İçeriği Görüntüle

Yapılan oylamaya İYİ Parti ve bağımsızların toplam 3 üyesi red oyu kullanırken iki madde de CHP ve AK Partili meclis üyelerinin kabulü ile oy çokluğu ile geçti.

Meclis Başkanı Posbıyık, belediyenin yaşanan ekonomik olumsuzluklara rağmen güçlü belediyeler arasında yerini alan nadir bir belediye olduğunu, borçsuz bir belediye sürdürdüklerini ve arttırılan paralarla hizmet etme gayretinde olduklarını söyledi.

Whatsapp Image 2026 11 05 At 11.55.56Whatsapp Image 2026 11 05 At 11.55.56 (1)

Muhabir: SADETTİN YILDIZHAN