İETT, 2026 Voleybol Milletler Ligi şampiyonu olan Türk Kadın Voleybol Milli Takımı için 2 otobüs ve 1 metrobüsü özel olarak tasarladı ve İstanbullular ile buluşturdu.

İSTANBUL (İGFA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) bağlı kuruluşu İETT, yolcu taşımacılığının yanı sıra toplumsal ve kültürel projelere destek vermeyi sürdürüyor. Bu kapsamda; Voleybol Milletler Ligi (VNL) finalinde Brezilya'yı 3-1 mağlup ederek uluslararası alanda bir kez daha tarih yazan ve organizasyondaki ikinci şampiyonluğunu elde eden Filenin Sultanları için özel araç giydirme tasarımları hazırlandı.

İKİ YAKADA DA SEFERDE

Yeşil-siyahlılar yeni sezonu coşkuyla açtı
Yeşil-siyahlılar yeni sezonu coşkuyla açtı
İçeriği Görüntüle

Voleybol Milli Takım oyuncularının fotoğrafları ile tasarlanan otobüsler; Avrupa Yakası'nda 22RE / Fatih Sultan Mehmet - Beşiktaş hattında, Anadolu Yakasında ise 11P / Emek Mahallesi - Üsküdar hattında hizmet vermeye başladı. Filenin Sultanları için özel olarak tasarlanan Metrobüs aracı ise hem Avrupa hem de Anadolu Kıtasında 52 km'lik hatta hizmet veriyor.

Kaynak: RSS