AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Karadeniz Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı spor salonlarında incelemelerde bulundu.

İnceleme programına AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Muhammet Mücahit Andiç, İl Genel Meclis üyeleri ve İlçe Spor Müdürü Adem Çelik de katıldı.

Samsun'un kamusal mekanları 'Yaratıcı Atölye: Yerler ve Deneyimler' ile yeniden değerlendirildi
Samsun'un kamusal mekanları 'Yaratıcı Atölye: Yerler ve Deneyimler' ile yeniden değerlendirildi
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sonrası açıklama yapan Bozkurt, Karadeniz Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne bağlı spor salonlarında planlanan bakım, onarım ve tadilat çalışmalarını yerinde değerlendirdiklerini belirtti.

Yapılması planlanan çalışmalar kapsamında WC ve duş alanlarının yenilenmesi, spor salonu zeminindeki parkelerin tamamen değiştirilmesi, iç cephe boya çalışmalarının yapılması, protokol ve seyirci koltuklarının yenilenmesi hedefleniyor.

Ayrıca eskrim salonunda epoksi zemin yenilemesi, fitness salonunda zemin yenilemesi ile asma tavan ve elektrik tesisatında bakım ve onarım çalışmalarının gerçekleştirileceği bildirildi.

Milletvekili Bozkurt, sporcuların daha güvenli ve kullanışlı ortamlarda hizmet alabilmesi amacıyla çalışmaların planlandığını ifade ederek, ilçenin spor altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımların sürdürüleceğini kaydetti.

Gençlik Spor6Gençlik Spor5Gençlik Spor3Gençlik Spor4Gençlik Spor2Gençlik Spor1Gençlik Spor

Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş