Alaplı ilçesinde meydana gelen ilginç kazada, park halindeki bir otomobilin freni boşalınca zincirleme kaza yaşandı.
Edinilen bilgilere göre, Alaplı Hükümet Caddesi ile Adliye Sarayı'nın arka caddesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi yolunda park halinde bulunan Kartal model otomobilin freni boşaldı. Sürücüsünün araçta bulunmadığı sırada hareket eden otomobil, park halindeki "pat pat" olarak bilinen tarım aracına çarptı.
Çarpmanın şiddetiyle kontrolden çıkan tarım aracı, ana yolun yaklaşık 3 metre altında bulunan ve "Frenci Aydın" olarak bilinen iş yerine düştü.
İhbar üzerine olay yerine araç sahipleri gelirken, kazada can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi. Araçlarda ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Pert olan araçlarını gören iki araç sahibi yaşadıkları şaşkınlığı gizleyemezken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.







