ARTVİN (AA) - Artvin'de faaliyet gösteren engelli derneklerinin temsilci ve üyeleri, Vali Turan Ergün'e ziyarette bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevim Öz, beraberinde dernek yönetici ve üyeleriyle Vali Ergün'ü ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ergün, Türkiye'de son yıllarda engelli bireylerin hayata katılımına yönelik önemli adımlar atıldığını söyledi.

Tokat'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı
Tokat'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Ergün, yapılan düzenlemeler ve sunulan hizmetlerin engelli bireylerin potansiyellerini ortaya koymasını mümkün kıldığına işaret ederek, 'Bu duygu ve düşüncelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, toplumsal bilinç ve hassasiyetin daha da güçlenmesine vesile olmasını diliyor, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve esenlik dolu bir yaşam temenni ediyorum.' diye konuştu.

Vali Ergün, daha sonra dernek üyelerinin talep ve önerilerini dinledi.

Kaynak: AA