SAMSUN (AA) - Samsun'un Vezirköprü ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Genç Kızlar Voleybol turnuvası sona erdi.

Türkiye şampiyonları Artvin Valisi'ne konuk oldu
Türkiye şampiyonları Artvin Valisi'ne konuk oldu
İçeriği Görüntüle

Kaymakamlığı koordinasyonunda, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu Samsun İl Temsilciliği iş birliğinde gerçekleştirilen turnuvanın kapanış müsabakası Ahmet Faik Edis Kız Anadolu Lisesi ile Vezirköprü Anadolu Lisesi arasında oynandı.

Köprülü Mehmet Paşa Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen final müsabakasında rakibini her iki sette mağlup etmeyi başaran Köprülü Mehmet Paşa Anadolu Lisesi şampiyonluk elde etti.

Organizasyon yetkilileri, müsabakalara katılan tüm takımlara centilmenlikleri ve gösterdikleri performans için teşekkür ederek, il birinciliği karşılaşmalarında Vezirköprü'yü temsil edecek okullara başarılar diledi.

Kaynak: AA