Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan beraberinde İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, İlçe Milli Eğitim ve Orman İşletme Müdürleri ile Ormanlı Beldesi, Kızılca, Kurtlar, Çiğdemli, Kızılcapınar Köyleri ile ilçeye bağlı Ören, Bağlık, Kırmacı Mahallelerinde yapımları devam eden okul inşaatlarını inceledi.
Amaçlarının ilçedeki eğitim kalitesini ve kapasitesini arttırmak olduğunu belirten Milletvekili Candan ile Kaymakam İbrahim Çay’a köy muhtarları ve vatandaşlardan teşekkür geldi. Muhtarlar, “Kanayan yaralar bir bir sarılıyor. Allah razı olsun” dediler.
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan beraberinde Kdz.Ereğli İlçe Kaymakamı İbrahim Çay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Numan Korkmaz ve Orman İşletme Müdürü İsmail Poyraz, ilçe genelinde yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulundu, gittikleri köylerde vatandaşlar ile görüşüp sorunlarını dinledi, yapılması hedeflenen çalışmalara ilişkin bilgiler verdi.
İLK İNCELEME OSB’YE
Cumartesi günü sabah saatlerinde Milletvekili Candan ve Kaymakam İbrahim Çay ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi’nde yapımı devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceledi, eksiklikleri gidermeye çaba gösterdiklerini söyledi. Daha sonra sırasıyla Kızılca, Kurtlar, Çiğdemli, Kızılcapınar Köyleri, Ormanlı Beldesi ve ilçeye bağlı Ören, Bağlık, Kırmacı Mahallelerinde yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi, firma yöneticilerinden çalışmalara ilişkin bilgiler aldılar.
KÖY KÖY ÇALIŞMALARI İNCELEDİLER
Ak Parti Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan, ziyaretlerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamasında, amaçlarının ilçedeki eğitimin hem kalitesini hem de kapasitesini arttırmak olduğunu belirterek şunları söyledi: “Ereğli ilçe merkezi ve civarında yaptırdığımız toplam 14 ilköğretim ve ortaokulların yerinde ziyaretlerini gerçekleştirdik. Kızılca, Kurtlar, Çiğdemli, Kızılcapınar Köyleri, Ormanlı Belediyesi ile ilçeye bağlı Ören, Bağlık ve Kırmacı’da devam eden çalışmaları yerinde inceledi. İnşallah bunların hepsi Eylül ayı içerisinde en geç Ekim ayının 19’u olmak üzere bitirilmiş olacak. Ereğli’deki sınıf, okul problemini büyük oranda çözmüş olacağız. Hepsini mi çözmüş olacağız? Hayır ama inşallah büyük bir oranı bitmiş olacak. Önümüzdeki yıla da birkaç okul ve lise yaptırarak Ereğli’deki eğitimin hem kalitesini hem fiziksel olarak kapasitesinin arttırmış olacağız”
MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Milletvekili Prof.Dr.Candan ve Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay’ın ziyaretlerinde köy muhtarları da eşlik etti. Muhtarlar Candan ve İbrahim Çay’a desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “İlçemizin yıllardır kanayan yaraları bir bir sarılıyor. Hem okullarımız hem su sorunlarımız çözülüyor. Sizlerden Allah razı olsun, ilçeyi şantiyeye çevirdiniz. Milletvekilimiz Candan’ın sonuna kadar arkasındayız, laf değil hizmet üretiyor ve bu çalışmaları da fırsat buldukça gelerek yerinde inceliyor. Kaymakamımız İbrahim Çay’a da özverisinden ötürü teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ramazan ayında sıcağa rağmen özveriniz takdire şayan” dediler.
(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)