Türk Kızılayı Alaplı Şubesi ile Kızılay Kan Bankası Zonguldak şubesince kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Alaplı Merkez cami önünde açılan çadırda düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Kızılay Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı sonrası kan bağışı kampanyasına ilginin büyük olduğunu söyledi.
Kurban Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı tatilleri 10 gün olmasından dolayı kan bağışı kampanyası yapamadıklarını ifade eden Yiğit, şunları söyledi;
10 gün Bayram tatilinin ardından İlçeden Zonguldak kan bankası ile birlikte kan bağışı kampanyası düzenlemek istedik. Bayram nedeniyle kan stokları azaldığı için hastalar kan sıkıntısı çekmektedir. Bu nedenle tatilin hemen ardından böyle bir kampanya düzenlemek istedik. Halkımız kampanyaya büyük ilgi gösteriyor. Bundan sonrada Kızılay Alaplı Şubesi olarak kan bağışı kampanalarımızın sürecektir. Bağışta bulunan tüm halkımıza teşekkür ediyorum.