547 öğrenci kapasiteli 22 derslikli Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz İlkokul ve Ortaokulu’nun yapımının yanı sıra ilçede eğitime sağladıkları destekler ile bilinen hayırseverler Nurdan ve Ahmet Oğuz çiftine öğrencilerden sürpriz doğum günü kutlaması.

 

Okul öğrencilerinden oluşan bir grup, okul yöneticileri ve öğretmenler Devrim Bulvarında hayırsever Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz’a ait ofisin önünde “Sizi Çok Seviyoruz”, “Doğum gününüz kutlu olsun” pankartı açtılar.

 

SLOGAN ATTILAR OĞUZ ÇİFTİNİ AĞLATTILAR

“Doğum gününüz kutlu olsun”, “Nurdan, Ahmet Orhan Oğuz”, “Sizi çok seviyoruz”, “Siz bizim herşeyimizsiniz” şeklinde öğrencilerin attığı sloganları duyan Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çifti Oğuzlar İş Merkezi’nin birinci katında bulunan ofislerinden öğrencileri görünce büyük şok yaşadı. Göz yaşlarına hakim olamayan hayırseverler bir süre sonra öğrencilerin yanına gelerek sürprizden ötürü teşekkür ettiler.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Okul 7’nci sınıf öğrencisi Melisa Gülay gazetecilere yaptığı açıklamasında, okulun yapımını sağlayan hayırseverler Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz çiftine bir sürpriz yapmak istediklerini belirterek, “Okulumuzun kurucuları mutlu etmek için buradayız, Ahmet Orhan Oğuz’un doğum günü onları çok seviyoruz, eğitime sağladıkları katkılardan ötürü de binlerce kez teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“BENİ AĞLATTILAR, ÇOK MUTLU OLDUM”

Gözyaşlarına hakim olamayan ve 78 yaşına giren Ahmet Orhan Oğuz ise öğrencilerin sürprizinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Beni ağlattılar çok mutlu oldum, gurur duydum öğrencilerimle bu tablo karşısında ne söyleyebilirim ki?” Nurdan Oğuz ise, “Dünyanın en güzel günlerinden birini yaşıyoruz, eşimin doğum günü ve öğrencilerimiz bize böyle bir sürpriz yapmışlar, göz yaşlarımıza engel olamadık” sözleri ile duygularını paylaştı.

Öğrenciler hayır severlere çiçek vererek eğitime gösterdikleri katkılardan ötürü teşekkür ettiler.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)

Muhabir: Haber Merkezi