Karadeniz Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2025-2026 eğitim öğretim yılı Müdürler Kurulu Sene Başı Toplantısı gerçekleştirildi.

Giresun'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri
Giresun'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri
İçeriği Görüntüle

İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Akgül başkanlığında yapılan toplantıya, Şube Müdürleri Adem Gül, Reşat Atar ve Ümmü Gülsüm Dedeşah ile birlikte tüm okul müdürleri katıldı.

Toplantıda yeni eğitim yılına ilişkin önemli gündem maddeleri ele alındı. Taşımalı eğitim, öğretmen atamaları, iş sağlığı ve güvenliği, projeler ve okulların hazırlık süreçleri değerlendirildi. Öğrencilere yemek desteği sağlayan kurumlara teşekkür edilirken, geçtiğimiz yıl eğitim camiası olarak ortaya konulan başarılı çalışmalar da hatırlandı.

Yeni dönemde de aynı birlik, umut ve azimle daha güzel işlere imza atılacağı vurgulandı. Ayrıca, öğrenci ve öğretmenler için kılık-kıyafet uygulamaları, Maarif Modeli’nin hayata geçirilmesi ve yardımcı kaynak kitaplarının aldırılmaması konularında hassasiyet gösterilmesi gerektiği ifade edildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2025-2026 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Whatsapp Image 2025 09 03 At 14.37.58 (1)Whatsapp Image 2025 09 03 At 14.37.58Whatsapp Image 2025 09 03 At 14.37.58 (2)

Muhabir: Derya Gökbulut Sağlam