·
ERDEM: Zonguldak’ımız için birlikte çalışmaya, üretmeye ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz
Zonguldak Belediyesi Başkanı Tahsin Erdem, karla mücadele ekipleriyle şantiyede buluştu ve mangal yaptı. ‘Karın Beyazına, Emeğin Alın Teri Karıştı!’ diye konuşan Erdem’in bu ziyaretiyle ilgili şu açıklama yapıldı:
Şehrimizde etkili olan yoğun kar yağışının ardından, Başkanımız Tahsin Erdem, karla mücadelede büyük emek harcayan ekiplerimizle bir araya geldi.
Fen İşleri Şantiyesi’nde düzenlenen mangal etkinliğinde ekiplerimizle sohbet eden Başkan Erdem, fedakârca görev yapan personele teşekkür etti.
Sıcak ve samimi bir ortamda geçen mangal etkinliğinde, tek tek personelle sohbet eden Başkanımız; ‘Karla mücadele çalışmalarında insanüstü bir mücadele verdiniz. Sizinle ne kadar gurur duysak az. Sizler, karla mücadelede kahramanlarımızsınız.
Mücadelenizi özetlemek kifayetsiz kalır ama karın beyazına, alın teri karıştı diyebilirim. Vatandaşlarımızın güvenliği ve ulaşımın aksamaması için gece gündüz demeden çalıştınız.
Zonguldak’ımız için birlikte çalışmaya, üretmeye ve dayanışma içinde olmaya devam edeceğiz. Hepinize ayrı ayrı yürekten teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun, iyi ki varsınız.’ dedi.
Etkinlik, ekiplerimizin yoğun mesailerinin ardından moral bulduğu samimi bir ortamda gerçekleşti.