Kandilli beldesinde son dönemde altyapıdan üstyapıya birçok önemli yatırım hayata geçiriliyor. AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kandilli Belediye Başkanı Osman Çakmakoğlu ile birlikte yapımı devam eden projelerde incelemelerde bulundu.
Milletvekili Bozkurt, beldede yapılan çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Kandilli Beldemizde yatırımlar tüm hızıyla devam ediyor. Kandilli Belediye Başkanımız Osman Çakmakoğlu ile birlikte, yapımı devam eden mesire alanı, restorasyon çalışmalarına başlanan Varagel Kontrol Odası, yapımı tamamlanan kapalı spor salonu ve futbol sahasında incelemelerde bulunduk, hemşerilerimizle hasbihal ettik. Beldemizin sosyal yaşamını canlandıracak, gençlerimizin ve vatandaşlarımızın daha nitelikli zaman geçirmesini sağlayacak bu projelerin hayırlı olmasını diliyorum.”
Kandilli Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise, Milletvekili Bozkurt’un ziyaretinden duyulan memnuniyet dile getirilerek şu ifadelere yer verildi:
“Başkanımız Osman Çakmakoğlu ve Zonguldak AK Parti Milletvekilimiz Saffet Bozkurt, beldemizde tamamlanan ve devam eden projeleri yerinde inceledi. Halkımıza daha modern, yaşanabilir bir belde kazandırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.”