MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından Diyanet İşleri Başkanı tarafından geçtiğimiz yıl açılışı gerçekleştirilen Mustafa Çınar Erkek Kur'an Kursu'nda iftar programı düzenlendi.
İftar programına Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Fatih Yılmaz, Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Çınar, MÜSİAD Düzce, Sakarya, Karadeniz Ereğli Şube Başkan ve yöneticileri, şube üyeleri, gençlik kurulları, misafirler ve hafızlık eğitimi alan öğrenciler katıldı.
Okunan Kur'an-ı Kerim, yapılan duaların ardından oruçlar açıldı, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı. Daha sonra protokol tarafından hafızlık kursunu tamamlayan öğrencilere sertifikaları teslim edildi.
MÜSİAD Karadeniz Ereğli Şubesi de programı katkı ve katılım sağlayanlara teşekkür etti.







