Zonguldak–Ereğli karayolunda özellikle sabah ve akşam saatlerinde etkili olan yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Görüş mesafesinin zaman zaman oldukça düştüğü güzergahta araç sürücüleri ilerlemekte güçlük çekiyor.
Sürücüler, sisli havalarda yol çizgilerinin yeterince görünmemesi nedeniyle şerit takibinde sorun yaşadıklarını belirterek yetkililerden önlem alınmasını talep ediyor. Bu kapsamda, yol üzerinde görüşü kolaylaştıracak sarı yol çizgilerinin yapılmasının hem güvenliği artıracağını hem de kazaların önüne geçeceğini ifade ediyorlar.
Bölgede sık sık sis oluştuğunu dile getiren vatandaşlar, özellikle gece ve sabah saatlerinde sürüşün daha da riskli hale geldiğini belirterek, ilgili kurumların gerekli çalışmayı yapmasını istiyor.
Sürücüler, sarı yol çizgileri ve gerekli uyarı işaretlerinin yapılması halinde sisli havalarda yolun daha güvenli hale geleceğini dile getirdi.






