ZONGULDAK (AA) - AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Anadolu Ajansının (AA) kuruluşunun 105. yılını kutladı.

Çağlayan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türk basınının köklü çınarlarından Anadolu Ajansı’nın 105. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Çağlayan, "Kuruluşundan bu yana emeği geçen tüm mensuplarını saygıyla anıyor, bugün dünyanın dört bir yanında fedakarca görev yapan tüm çalışanlarına başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da Anadolu Ajansının kuruluş yıl dönümü tebrik edildi.

Suluova'da park halindeki otomobil yandı
Suluova'da park halindeki otomobil yandı
İçeriği Görüntüle

Açıklamada, bu müstesna kurumun milletin hizmetinde başarılı çalışmalarına devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Kaynak: AA